Koppla upp, logga in, sätt igång

För att göra pedagogisk dokumentation i förskolan så enkelt som möjligt är vårt verktyg helt webbaserat. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling och det enda du behöver kunna är att skriva e-post. Att sätta igång en dokumentation tar bara ett par minuter och du kan spara när som helst för att fortsätta senare.

 

Kan du boxen kan du pedagogisk dokumentation

När du arbetar med en dokumentation ser du hela tiden hur den ser ut direkt i verktyget och du kan när som helst skapa en pdf för utskrift. Det ger dig kontroll över hur texter, rubriker och bilder fungerar tillsammans. När du är klar får du alltid en tydlig och pedagogisk dokumentation som du, barnen, verksamheten och dina medarbetare har nytta av.

 

Säkerhet & integritet

Delning av färdiga dokumentationer sker bara inom din förskola. Alla bilder, filmer, ljudupptagningar och texter som används får backup och skyddas från utomstående. Dessutom har varje förskola en ansvarig utgivare som säkerställer att bilder på barn som inte får synas på bild aldrig publiceras i verktyget.

dianabol uk senira-julthor.xyz lovegra t3 for sale alpha anabolics best steroids for mass prohormone before and after pictures crazybulk sildalis

HARDCORE BODYBUILDING dianabol effet MOTIVATION