Nyheter

Tips och inspiriation i verktyget

Under kategorin ”Tips” i verktyget har vi samlat tips om lärorik läsning, intressanta föreläsningar och en hel del annat. Sådant som vi tycker är bra och som vi hoppas kan inspirera er. Nu till sommaren tipsar vi om uppfinningsrika sätt att göra lekplatsen eller bakgården lite roligare för barnen. Har du egna idéer som du vill dela med dig av så kan du tipsa oss på tips@dokufant.se – så lägger vi upp det!

buy primobolan

Läs våra tips här!

dianabol prima e dopo dragon labs levitra generika levitra online anavar limo service coral springs

bodybuilding bull water fast weight loss bodybuilding com diet
BODYBUILDING k_b anavar TILL IM DEAD
läs mer

Förskolebiennalen i Norrköping

Idag börjar en spännande förskolebiennal i Norrköping. Vi är så klart på plats och visar upp Dokufant för nyfikna pedagoger.

läs mer

En pedagogisk lansering

Ni var många som fyllde vår monter på Förskoledagarna med nyfikenhet. Det är vi väldig glada för. Nu jobbar vi för fullt med att höra av oss till alla som ville veta mer.

läs mer

Besök oss på Förskoledagarna

Vi ställer ut på Förskoledagarna 18-19 april i Stockholmsmässan. Besök oss gärna på plats så får du testa vårt verktyg på riktigt. Om du vill så berättar vi även allt vi kan om Dokufant och pedagogisk dokumentation i förskolan. Vårt monternummer är C04:24, vi ses!

Läs mer här.

hamstring oefeningen

dragon pharma test 600x clenbuterol cure 8 semaines buy clomid online 50mg

läs mer

Nu är nya hemsidan här

Vårt verktyg för pedagogisk dokumentation har testats av många duktiga pedagoger i förskolan under januari och februari. Nu är det äntligen är det dags att lansera vår hemsida på riktigt. Titta gärna runt och berätta för oss vad du tycker. Under tiden fortsätter vi att göra både hemsidan och verktyget ännu bättre, roligare och lättare att använda.

redranity.xyz clenbuterol kaufen bikini competition trainers fat loss camp benoquin cream for sale potenzmittel rezeptfrei hgh water retention afinil express discount

läs mer